Tijd voor Friese lucht

Kom tot rust op onze minicamping in Friesland

Boek je vakantie

Omgeving

De omgeving

Evenementen

Evenementen

Minicamping in Langweer

Vakantie of er even tussenuit? Tijd voor Friese lucht. Onze gezellige minicamping is gelegen aan de rand van het schilderachtige dorpje Langweer. Vanaf je ruime kampeerplaats stap je zo het frisse water van het meer in. Watersporters en fietsers, maar ook visliefhebbers en wandelaars kunnen op MiniCamping Friesland hun hart ophalen. Kom ook genieten van al wat het prachtige Friese landschap te bieden heeft.

Campingfaciliteiten

MiniCamping Friesland heeft genoeg plaatsen. De plekken zijn erg ruim, waardoor je de tent, caravan, camper of vouwwagen gemakkelijk kwijt kunt. Kies een leuke plek met uitzicht op het water of direct gelegen aan het dorpje Langweer.


Onze faciliteiten zijn vernieuwd. De douches en toiletten zijn opgeknapt en je kunt afwassen met warm water. 


De minicamping biedt vertier voor zowel jong als oud. Een dagje eropuit? Huur een boot in Langweer. De jongsten kunnen heerlijk zandkastelen bouwen op het strandje en jong en oud kan contact zoeken met het thuisfront: op onze camping is wifi aanwezig. Wil je de hond meenemen? Komen opa en oma gezellig een dagje langs? Je kunt dit aangeven bij je reservering of melden bij de receptie.

Lees meer over de campingTarieven

(Winter)stalling voor boten en caravans

Zoek je nog een plekje om je boot, vouwwagen of caravan in Langweer te stallen? Ook voor winterstalling kun je bij ons terecht. Bel ons op 0513-49 91 49 voor meer informatie en de kosten.

Boot stallen

Nog meer voorzieningen

MiniCamping Friesland heeft ruime plaatsen. Je kunt er gemakkelijk je tent, camper of caravan kwijt. De seizoensplekken hebben een fantastisch uitzicht over de weilanden en het water. Een aantal voorzieningen:

  • Wifi aanwezig
  • Sanitair
  • Wasmachine en droger
  • Afwasgelegenheid met warm water
  • Bootje aanleggen
  • Praamzeilen
  • Bootverhuur in het dorp